08 Mar 2015 Nimic despre femei
 |  Category: Uncategorized

Trebuie sa le faca pe toate. Sa gateasca. Sa spele. Sa calce. Sa se  ingrijeasca de copii, de sot, de animale, de casa, de serviciu, de rude, de relatii, de scoala copiilor, de sanatatea familiei, de nevoile familiei, de distractia familiei. Sa curete, sa frece, sa dezinfecteze. Sa alinte, sa dojeneasca, sa tina socotelile, sa se retina de la cheltuieli nesabuite, sa zambeasca mereu, sa taca mai mult, sa inghita tot, sa lupte, sa apere, sa uite, sa ierte, sa stranga din dinti si sa mearga mai departe. Trebuie sa zbarnaie de la prima ora a diminetii pana la ultima ora a noptii. Sa aiba grija de toti si de toate. Sa nu supere pe cineva, sa nu cumva sa ridice tonul, sa nu-si piarda blandetea, sa nu viseze cu ochii deschisi pe timpul familiei, sa nu se vaicareasca si sa nu fuga. Sa execute repede si bine. Fara comentarii si fara sa-si dea ochii peste cap.

Nu-i asa ca citind vorbele de mai sus ati crezut ca vorbesc despre femei? Daca-i asa, e trist. Inseamna ca stiti voi ceva…

Eu descriam niste roboti.

De 8 martie, am o singura rugaminte: nu omorati femeia din voi si nu-i lasati nici pe altii s-o omoare!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response

  1. 1
    Lacra Lacry 

    Foarte frumos articolul si foarte frumos finalul! O primăvara frumoasă și plină de zâmbete!

Leave a Reply » Log in