23 Dec 2012 Masina cu viata
 |  Category: Uncategorized  | Tags: , , , , ,

Cand te urci intr-o masina, primul care te intampina e mirosul. Sunt masini in care troneaza arome exotice ametitoare. Sunt masini care au impregnat in canapele miros de tutun. Eu am mers ieri cu o masina care avea un puternic parfum de fericire. Nu e nicio figura de stil. Chiar am avut senzatia ca pot atinge cu mainile mele fericirea celor doi pasageri si am inspirat cu pofta ca sa fur si eu putin din aerul ce le apartinea. Bucuria si emotia dragostei, a regasirii m-au tulburat fiindca pluteau atat de lin printre fiarele bolidului, incat aveam impresia ca sunt contagioase. Rasete haotice, fara niciun sens aparent, priviri complice pline de mandrie, cadouri delicate primite fara sa le merit, o stare de bine si de implinire pe care n-am vazut-o decat prin filme.

Cand am coborat, am plans. Si n-am stiut sa spun de ce. Acum stiu, dar ma tem sa spun. Pot doar sa le doresc sa prelungeasca aceasta stare la nesfarsit si sa n-o lase sa dispara. Cu niciun pret. Asta e tot ce ramane cand tragi linie si aduni. Cand totul e moarte in jur, trebuie sa tii cu dintii de viata si s-o traiesti!

http://www.youtube.com/watch?v=tqAJdlf0m5Y

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Responses

 1. 1
  Laura, Craiova 

  Ma bucura starea si gandul tau frumos, Nouria!Asemenea crampeie sunt recompensa unui cumul de actiuni, de stari, de trairi cu bune si cu rele, adesea foarte rele, dar care se concretizeaza in ceea ce i se cuvine fiecaruia!
  ,,Craciun fericit si LA MULTI ANI!”, cu sanatate multa si bucurii impartasite alaturi de cei dragi!

 2. 2
  Nouria Nouri 

  Sarbatori fericite, Laura!

 3. 3
  irina 

  Viata noastra este ca si aceasta masina in care te-ai simtit protejata si care ti-a oferit confortul necesar pentru a visa .Totul depinde de noi si ea ne va duce unde vrem, cat vrem si cu cine vrem!Iti doresc calatorie nesfarsita in aceste conditii si cu aceste trairi !! Sarbatori fericite alaturi de cei dragi tie si nu in ultimul rand pritenilor tai adevarati ce iti sunt alaturi “Craciun fericit”

 1. […] In tot acest an am mai scris, atunci cand sufletul imi era prea plin, si pe celalalt blog al meu, gazduit cu bunatate pe boncafe.ro. Chiar astazi am relatat acolo o intamplare care m-a rascolit putin si pe care va invit s-o descoperiti: http://nouria.boncafe.ro/?p=263 […]

Leave a Reply » Log in