02 Nov 2011 Secrete de familie in Revista Femeia.

Poate ca o coincidenta stranie, astazi, cand am scris pe blog-ul meu  personal despre ce vinde in ziua de azi, am aflat de departe (de la cineva care se afla in India:) ) ca a aparut interviul dat de mine si de Daniel in revista Femeia. Nu stiu exact daca “va vinde”, dar pot sa garantez ca nu oripileaza. Nu stiu daca va interesa multa lume fiindca e fara scandal, fara sange, fara mizerii, dar stiu ca este bine scris. Intrebarile sunt istete, abordarea e decenta, calitatea e asigurata de semnatura Alinei Grozea. Da, Alina de aici de pe blog, Alina care scrie bine, care stie sa intrebe ce trebuie si cum trebuie, Alina care are puterea sa fie si prietena si ziarista in acelasi timp, netradandu-si niciuna dintre calitati.

Daca v-am facut macar putin curiosi, va invit sa luati Revista Femeia. – numarul de noiembrie.

Aici va prezint doar o parte din interviu, pentru cei de departe care n-au cum sa-si ia revista.


P.S. Trebuie sa remarc si talentul fotografului Mircea Popa care ne-a facut un set de poze pe care-l vom pastra cu drag in albumul familiei noastre.

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

5 Responses

 1. Multumesc mult, ma faci sa rosesc! :)

 2. 2
  iulia m 

  ani multi si fericiti impreuna va doresc Nouria !!!! ……..din fericire acestea sunt articolele pe care trebuie sa le vada tanara generatie …………acesta a adevarul pe care trebuie sa-l caute ei in societate, nu scandal si sange .

 3. 3
  Nouria Nouri 

  @ Alina: nu asta mi-a fost intentia, dar daca am reusit, nu-i nimic. Iti sta bine imbujorata. :)
  @Iulia m: multumim!

 4. La cat mai multe articole … si multe impliniri!

 5. 5
  iris 

  Sunteti frumosi ,atat “afara” cat si” inlauntrul sufletelor voastre” ! Jurnalista, ca om de calitate , stie ca exista inca frumosul si normalul de care cei cu bun simt au mare nevoie in aceasta jungla care este societatea in care suntem obligati sa supravietuim ! Felicitari Alinei si felicitari voua, sa nu va schimbati niciodata fiindca numai asa sunteti frumosi !

Leave a Reply » Log in