23 Apr 2011 Pace in suflet, liniste in casa!
 |  Category: Uncategorized  | Tags: , , ,

Printre oua colorate, cozonaci, pasca, rasete de copii, vant de primavara si flori, un gand plin de emotie se indreapta spre voi, cei care ma cititi mereu si pe care va simt aproape in fiecare zi.

Sa aveti un Paste fericit, sa fiti inconjurati doar de oameni dragi, sa aveti pace in suflet si liniste in casa!

O imbratisare mare prietenelor mele de pe Boncafe: Alina, Luminita, Nuami si Cora. Sa fiti fericite, pe masura sufletului vostru frumos!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

7 Responses

 1. 1
  Dorina 

  Paste Fericit alaturi de familie! Trimit si eu o imbratisare calda si plina de iubire tie, familiei tale si tuturor “prietenilor” din casuta ta virtuala!

  Pupici

 2. 2
  lidia chivu 

  Draga noastra draga, un Paste fericit si plin de lucruri minunate iti doresc, atat tie, cat si intregii tale familii! Va imbratisam pe fiecare in parte! Pupici cu drag de la toata gasca!:)))

 3. Paste fericit, Nouria! Si pup si barbat, copii, ce mai ai tu pe langa casa omului! :) Sa ne vedem cu bine dupa sarbatori, ca sa ne dregem cu un frappe, irish coffee si ce alte bauturi vor sa mai participe! :)

 4. 4
  Iris 

  Pentru tine , pentru familia ta si pentru fetele bune si sensibile ce-ti sunt mereu alaturi pe acest blog ,un Paste fericit si o primavara frumoasa !

 5. Cristos a inviat!
  E o zi sfanta si insorita, sa mancam si sa ne bucuram, zic! :)

 6. Cristos a inviat!
  Sa fii iubita si sa traiesti in Lumina toata viata impreuna cu cei dragi tie.
  Cu drag,
  Liana

 7. 7
  Luminita Iliescu 

  Acum m-am adunat si eu acasa…. Hristos a inviat!

  Nouria, te imbratisez cu drag… sa ai doar lumina in drumul tau!

Leave a Reply » Log in