12 Oct 2013 Pe tine ce te intereseaza?

De cand am inceput emisiunea “Mamma mia” la Itsy Bitsy (de luni pana vineri de la 9 la 12), ma tot intreb de ce sunt interesate cu adevarat femeile care sunt si mame, si sotii, si angajate, si ce-or mai fi ele.

Teoretic stie toata lumea. Concret, insa, mi-e greu sa fac un top al intereselor unei femei. In functie de conjunctura, unele spun ca pe primul loc se afla informatiile legate de copii. Un studiu realizat recent despre cautarile pe internet ale romanilor arata ca cele mai putine sunt cele legate exact de familie si copii. Deci ceva nu se leaga aici.

Privind audientele fabuloase pe care le fac emisiunile de scandal as tinde sa cred ca cele mai interesante subiecte sunt cele care abordeaza barfa sub toate formele ei: de la datul cu parerea despre viata altora, pana la emiterea de judecati de valoare despre oameni pe care nu-i cunosti. Dar asta n-o spune nimeni. De fapt, toata lumea spune ca nu e interesata de “mizeriile”astea. Ceva nu se leaga din nou.

Ce i-ar placea unei femei, cu adevarat, sa auda intr-o emisiune dedicata ei?

Daca esti femeie si exercitiul sinceritatii nu-ti este strain, scrie-mi si mie o lista cu primele trei lucruri care-ti suscita interesul in viata ta de zi cu zi. Daca esti timida, poti sa-mi scrii un mesaj privat pe adresa nouria_nouri@yahoo.co.uk

Iti multumesc anticipat!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses

 1. 1
  aline 

  Buna ziua. Subiectele care m-ar interesa pe mine la momentul actual (pentru ca traversez o perioada stresanta, mai toata ziua singura cu doi copii, in prag de mutare in casa noua) ar fi: cum sa invat sa ma bucur de ceea ce am (sot, copii, serviciu, sanatate). Ma concentrez asa de tare pe stress, pe neputinta, pe nervi, pe suprasolicitare si singuratate, pe jumatatea goala a paharului, incit nu reusesc sa ma mai bucur de nimic. Si vad ca si sanatatea incepe sa ma lase balta. Si mai sint si foarte dezamagita de…sistem, de politicieni. Cind vad cite privilegii voteaza pentru ei, si cind ma uit pe fluturasul meu de salariu si vad noua milioane dupa zece ani de munca la catedra…nu mai pot! Si cind vad ca doar tupeul are cistig de cauza imi vine sa urlu.

 2. 2
  wlfp 

  E greu sa raspund la ce mi-ar place mie sa ascult intr-o emisiune de radio dedicata femeilor. O emisiune interesanta , dedicata cumva femeilor, dar nu numai, pe care o ascult cu placere e “Lumea conform blondei” – o emisiune poloneza, in care prezentatoare povesteste despre obiceiuri, intamplari si curiozitati din diferite parti ale lumii – pe care ea le-a vizitat. De multe ori povesteste despre ea, ce a vazut, ce a trait, in alte parti ale lumii.
  Pe langa asta mai abordeaza niste subiecte foarte interesante despre comportamentul si obiceiurile oamenilor. Cam asta mi-ar place sa aflu de la radio, ceea ce nu stiu despre lumea care ne inconjoara, despre alte locuri si despre noi insine.
  Intr-o emisiune la radio, pentru mine conteaza si ca muzica sa fie buna (nu doar hituri de moment) ci un amestec interesant, cu melodii mai vechi sau melodii din diferite colturi ale lumii.

  Mult succes cu emisiunea!

 3. 3
  Iris 

  Noi femeile suntem fiinte ce putem face fata cu brio tuturor” cerintelor vietii”,putem fi mame,sotii,fiice,menegeri etc.in acelasi timp dar conteaza mult ce avem in jur si pe cine .Rar femeia este sprijinita ,inteleasa,stimulata in toate aceste activitati zilnice de aceea eu cred ca pe primul plan ea trebuie sa puna sanatatea ei fizicasi psihica.inainte de toate de aceea eu cred ca un spatiu din emisiune ar pute fi dedicata si acestor aspecte atat de importante .Un sfat de la persoane competente ar ajuta foarte mult ca femeia sa se poata echilibra .Un alt punct interesant ar fi relatia de cuplu ce stimuleaza sau demoralizeaza femeia, la fel acest aspect este important ca si combustibilul pentru un automobil.Ar fi interesant sa ascultam ce spun specialistii in acest sens.Un alt aspect este relatia mama-copil(baiat sau fata),cum sa ne putem adapta timpurilor moderne ce se succed cu repeziciune si cu ,care noi trebuie sa tinem pasul obligatoriu pentru a nu ne pierde autoritatea dar in acelasi timp sa fim prieteni apropiati si de incredere copiilor . Eu cred ca aceste puncte sunt foarte importante ,se discuta mult dar nu se stie suficient . Acsst program dedicat doamnelor poate fi de un mare ajutor multor femei ce incerca sa se regasesca si care au ajuns la un punct in care au nevoie de ajutor.

Leave a Reply » Log in