09 Nov 2012 Cine mai doreste un divort, cine mai pofteste?
 |  Category: Uncategorized  | Tags: , , , ,

Acum cateva zile, pe blogul meu, dar si pe al sotului meu am gasit o cautare de termeni foarte interesanta: “nouria nouri divorteaza”. M-am amuzat impreuna cu Daniel si  o compatimeam pe acea persoana dezamagita ca n-a gasit nicio informatie legata de un asemenea subiect. Dincolo de glumele noastre si de penibilul cautarii, stau sa ma gandesc ce fel de oameni sunt cei cu asemenea preocupari. De unde placerea asta morbida de extaz in fata problemelor, nenorocirilor ori nefericirilor altora? Cine-si doreste sa asiste la durerea semenilor? Cine jubileaza?

Dupa parerea mea, oamenii care cauta mizeria cu orice pret sunt ei insisi niste mizerabili. Dorinta de a vedea ca altora le e rau, ca sufera, cred ca vine din dorinta de a se minti ca ei nu sunt chiar atat de jalnici. E modalitatea lor de a se simti superiori: uite ca eu nu am facut asa, uite ca eu sunt mai tare, mie mi-e mai bine in mizeria mea. Sau mai exista unii care pandesc dupa colt si asteapta precum mustele sa se aseze pe… miere si sa guste putin. Astia sunt si mai patetici. Ce fel de viata or avea daca privesc si asteapta dupa vietile altora?

Una peste alta, adunate toate datele, de oamenii astia, indiferent din ce categorie ar face parte, mi-e mila. Mi-ar placea sa-i ajut sa se bucure, sa le dau satisfactie, sa-i vad topaind si zburand deasupra conditiei lor de chivute agatate de gaura cheii, dar din pacate nu pot face nimic.

Cine mai doreste un divort, cine mai pofteste sa bata pe la alte usi. A mea e inchisa si nici n-o deschid ca sa dau de mancare milogilor.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

6 Responses

 1. Poate reusim sa-i “divortam” noi pe ei… :) Definitiv… :)

 2. 2
  Iuliana 

  Mare dreptate, Nouria! Numai niste oameni infecti pot cauta astfel de viermosenii. Probabili sunt cei invidiosi ca voi puteti fi altfel intr-o lume mizera.Tot asa sa o tineti, ca tare dragi imi sunteti

 3. 3
  irina 

  Se vede ca nu mai exista subiecte de prost gust care fac deliciul celor care se alimenteaza din mizeria morala ce ne inconjoara si care sunt relevate in fiece zi in programele televiziunilor trash ce fac deliciul “chivutelor “! Un divort,o imnormantare ,un cancer, fac doldora buzunarele unora ce profita de ignoranta altora si de durerile adevarate sau” artificiale”ale celor ce-si ridica “poalele” in public, fara un pic de pudicitate si bun simt. Aceasta persoana interesata de acest lucru probabil este dispusa de a aparea pe “sticla” pentru cativa banuti pentru a-si vinde” marturia “si asa sperand sa devina dintr-o data un personaj de televiziune .Nu ne mai mira nimic,mare-i gradina lui Dumnezeu! Oricum aveti subiect de amuzament !

 4. 4
  Criss 

  N-ar trebui sa ne miram. Suntem intoxicati cu astfel de informatii, cu astfel de emisiuni. Simona Gherghe si Maruta sunt primii care promoveaza astfel de scandaluri, divorturi si mizerii si uite ca astea fac cel mai mare rating. Pe la aceste emisiuni s-au perindat toate cuplurile mai mult sau mai putin celebre atunci cand au divortat si si-au spalat rufele in fata natiunii, fericindu-i pe devoratorii de scandal. Chiar ma intrebam de ce oare emisiunea lui Maruta se numeste “Happy hour” cand de fapt ora aceea numai fericita nu e, decat in foarte putine cazuri.

 5. 5
  lilian 

  uf tot timpul te plangi de semenii tai.Probabil toti trebuie sa se inchine in fata ta.

 6. 6
  Nouria Nouri 

  @ lilian: Probabil.:)

Leave a Reply » Log in